person holding green and white pack

Totale renovatie

Laat dat maar aan ons over.

KBS Veldhoven biedt een volledige service aan, waarbij wij u tijdens elke stap van uw renovatie in Veldhoven ondersteunen. Vanaf het allereerste begin tot de laatste afwerking, kunt u het gehele renovatieproces aan ons overlaten. Met onze uitgebreide kennis en ervaring nemen wij alle aspecten van de renovatie voor onze rekening, van groot timmerwerk tot nauwkeurig tegel- en stucwerk.

Verduurzamen

Bovendien streven we ernaar om uw woning tijdens de renovatie in Veldhoven te verduurzamen en comfortabeler te maken. Dit doen we door middel van hoogwaardige isolatie, vloerverwarming en airconditioning. Bij KBS Veldhoven heeft u te maken met slechts één aanspreekpunt gedurende het hele renovatieproces, zonder gedoe met verschillende tussenpersonen of bedrijven voor elke klus. Op deze manier wordt u volledig ontzorgd en kunt u erop vertrouwen dat uw renovatieproject in goede handen is.

Neem contact op

Heb jij een klus die perfect, kundig en snel mag worden opgelost? Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier. Je kunt natuurlijk ook bellen of een berichtje sturen naar onderstaand telefoonnummer.